Hoteller og feriehuse. TouristOnline
Reserver online eller ring

Se udvalget af hoteller i Paris her

PAR

Paris

Hotel.dk anbefaler en miniferie til byernes by, Paris med vennerne, familien eller kæresten. For tiden er det muligt at finde mange gode tilbud på hotelovernatninger.


Arkitektur og bygningsværker i Paris

Paris har rigtig meget at byde på. Den franske hovedstad har alt hvad hjertet kan begære af såvel åndelig som materiel føde. Paris er netop kendt for sine mange smukke historiske og moderne bygningsværker, fantastiske parker, kirkegårde, avenuer og mange spændende kunstmuseer.


Paris og gastronomi

Herudover er der vist ingen tvivl om at det franske køkken er blandt verdens førende, hvorfor en ferie til Paris kan være en gastronomisk rejse af dimensioner i fransk madkunst. Eller hvad med at nyde en cafe au lait og en croissant, som det er meningen de skal smage, på en af de mange hyggelige fortovscaféer samtidig med, at du betragter den kultur, stemning og leben, der er helt unikt for Paris.


Mode og shopping i Paris

Paris er naturligvis også kendt som modemekka og hjemby for mange af de store modehuse og modeskabere. Derfor er en tur til Paris også ensbetydende med et hav af muligheder for at shoppe modetøj af alle de velkendte designermærker eller gå på opdagelse efter de mange nye og talentfulde designere, der hele tiden dukker op i den romantiske by.