Hoteller og feriehuse. TouristOnline
Reserver online eller ring

Hoteller i Berlin – Storbyferie med kultur & historie samt livligt natteliv

BER

Berlin

Hotel.dk anbefaler en miniferie på hotel i Berlin med vennerne, familien eller kæresten. For tiden er det muligt at finde mange gode tilbud på hotelovernatninger i den tyske hovedstad.


Berlin er en fantastisk by at besøge i en forlænget weekend og vil helt sikkert give dig ekstra energi. Selv om der ikke er langt til Berlin kan du forvente dig en anderledes oplevelse og anden kultur end herhjemme. Berlin er stadig en by i udvikling og byens turbulente og interessante fortid efterlader tydelige spor i gadebilledet.


Historiske Berlin

Hvis man er historisk interesseret er der adskillige muligheder for at fordybe sig i Berlins historie på de mange museer såvel som på gadeplan. Overalt vil man finde referencer til 2. Verdenskrig og fra den kolde krig. Eksempelvis kan man på egen krop mærke Berlinmurens intimiderende virkning og effekt langs den mere end en kilometer lange strækning, der stadig er bevaret og vidner om berlinernes skræmmende fortid.


Kunst og kultur i Berlin

Det er også muligt at opleve en masse gadekunst i Berlins gader. Den såkaldte street art er at finde overalt og understreger Berlin som en metropol, der bobler af kreativitet og kunstnerisk udfoldelse. Berlin byder på musikalske oplevelser af enhver art på de mange spændende spillesteder og klubber og om natten forvandler byen sig til et pulserende festmekka.


Shopping og afslapning i Berlin

Er man til en mere stille og rolig ferie er der ligeledes rig mulighed for at fornøje sig i dagtimerne. Berlin byder på et summende caféliv og masser af muligheder for shopping i de velkendte mærkevarebutikker eller i de lokale butikker med brugskunst, tøj, musik og forskellige specialiteter.