Hoteller og feriehuse. TouristOnline
Reserver online eller ring

Hoteller i Barcelona – find din yndlingsbydel

BCN

Barcelona

Barcelona er altid en skøn by at besøge og Hotel.dk anbefaler uanset årstid en miniferie i den catalanske hovedstad. Tag vennerne, kæresten eller familien med på en fantastisk forlænget weekend.


Barcelona er en havneby, der både byder på skønne strandture og pulserende storbyliv. På stranden er der hyggelige restauranter og barer, hvor man kan slappe af om dagen og så om aftenen opleve storbypulsen omkring den centrale shopping- og gågade La Rambla og mange andre steder i Barcelona.


Arkitektur og kunst i Barcelona

Barcelona er kendetegnet ved fantastiske bygningsværker og seværdigheder i særklasse. Særligt Antoni Gaudís spektakulære arkitektur har sat sit præg på byen. Den endnu ikke færdigbyggede katedral, La Sagrada Família, den smukke park, Parc Güell og det spektakulære tag på La Padrera er alle Gaudí-bygningsværker, som man ikke må gå glip af.


Udover Gaudi er der naturligvis også anden kunst og kultur der skal opleves. Særligt er der to museer med værker af de to store spanske billedkunstnere Picasso og Miró.


Barcelona og de snørklede gader

Et andet særligt kendetegn ved Barcelona er de små snørklede gader, hvor lyset sjældent når ned og hvor bygningerne ligger så tæt, at naboerne kan række hinanden ting over gaden. Og bedst som man går der i de smalle gader, ender man pludselig, ud af det blå, på en lille hyggelig plads med små intime restauranter og cafeer.


Barcelona = god mad og drikke

Barcelona er kendt for at man spiser og drikker rigtig godt. Der er et hav af restauranter, cafeer og de velkendte tapas-barer. Men bemærk, at de lokale først går sent ud og spiser og på barer. Og er man er til nattelivet, så starter det også først sent.


Shopping i Barcelona

I Barcelona er der også rig mulighed for shopping. Blandt andet er der på La Rambla og i området omkring mange spændende butikker med brugskunst og lokale designbutikker. Nord for Ramblaen, omkring Plaça de Catalunya, findes mange af de populære internationale designbutikker og flagskibsbutikker.


Barcelona og fodbold

Herudover er Barcelona naturligvis kendt for to ting mere - det skønne klima og fodbold. Så er man interesseret i fodbold, så kan man opleve et af verdens bedste fodboldhold, FC Barcelona, på deres hjemmebane Camp Nou. Udover at lægge græs til FC Barcelona er der også et storslået museum på Camp Nou, hvor man kan shoppe alskens merchandise og få indsigt i fodboldholdklubbens historie.