Start din rejse her

           
Du er her: / TouristOnline.dk / Ferie-i-Danmark / SJÆLLAND OG ØER
JYLLAND
FYN
SJÆLLAND OG ØER
BORNHOLM
KØBENHAVN

Ferie på Sjælland og øer

På Sjælland finder du mange interessante ferieområder. Generelt har Sjælland nogle rigtig smukke kyststrækninger og dejlige badestrande samt nogle af Danmarks mest populære attraktioner, såsom Tivoli, Bakken, Lalandia i Rødby, Kronborg Slot og BonBon-Land.

Den nordlige del af Sjælland, fra øst til vest, er præget af kuperede og bakkede landskaber samt nogle af Danmarks smukkeste kyststrækninger. Længere mod syd er landsskaberne mere åbne og flade, dog bortset fra de to store klint-områder mod øst, Møns Klint og Stevns Klint. På Lolland og Falster finder du nogle rigtig populærere sommerhus- og ferieområder med børnevenlige badestrande og masser af aktiviteter for hele familien.

ferie Vestsjælland
I Vestsjælland finder du hovedsagligt overnatningsmuligheder i sommerhuse og feriehuse, men vi tilbyder også overnatning på en række hoteller og kroer i området.
Sommerhuse i Vestsjælland

Sommerhuse i Odsherred

Hoteller i Vestsjælland

Hoteller i Roskilde

ferie Nordsjaelland
Langs Nordsjællands kyster findes nogle af Danmarks bedste sandstrande og du finder overnatningsmuligheder i sommerhuse, hoteller, vandrerhjem, feriecentre og b&b.
Sommerhuse i Nordsjælland

Sommerhuse i Gilleleje

Hoteller, vandrerhjem, feriecentre og b&b i Nordsjælland

Hoteller, vandrerhjem og b&b i Helsingør

ferie Sydsjaelland
I Sydsjælland kan du opleve sommerhuse nær sandstrande, store naturområder samt Møn med Møns Klint og en lang række overnatningsmuligheder bl.a. et stort udvalg af bed and breakfast.
Sommerhuse på Sydsjælland

Sommerhuse i Karrebæksminde

Hoteller, vandrerhjem og b&b på Sydsjælland

Hoteller og b&b på Møn

ferie Lolland og Falster
På Lolland og Falster findes nogle af Danmarks mest populære sommerhusområder nær hvide sandstrande og noget af Danmarks smukkeste natur.
Sommerhuse på Lolland

Sommerhuse på Falster

Hoteller, vandrerhjem og b&b på Lolland

Hoteller og b&b på Falster

Ring på telefon +45 7199 3024
hverdage mellem 9 og 16.
Kontakt os på e-mailsupport@touristonline.dk