Start din rejse her

           
Du er her: / TouristOnline.dk / Ferie-i-Danmark / KØBENHAVN
JYLLAND
FYN
SJÆLLAND OG ØER
BORNHOLM
KØBENHAVN

Ferie i København

Danmarks hovedstad og største by, København, er oplagt til en ferie, for dig som vil opleve ægte storbystemning og hoteller af høj international standard.

København byder på alt, hvad der kendetegner en storby. I København findes nogle af landets største attraktioner og seværdigheder, en af verdens bedste restauranter, Noma, andre restauranter i verdensklasse, rige muligheder for shopping samt et hav af kulturelle tilbud og et pulserende koncert- og natteliv.

Oplev bl.a. Tivoli, strandtur til Amager Strandpark, Experimentarium, Zoologisk Have, det nye storslåede akvarium, Den Blå Planet, shopping på Strøget samt i de forskellige bydele, Amalienborg Slot, Rundetårn, Den Lille Havfrue samt meget mere. 

ferie københavn
I Københavns centrum er det største udvalg af hoteller samt de mange populære attraktioner som Tivoli, Amalienborg Slot, Rundetårn, Nyhavn og shoppinggaden, Strøget.
Hoteller og vandrerhjem i København Centrum

I den Københavnske bydel, Vesterbro, tilbyder vi et stort udvalg af budgethoteller, designhoteller og luksushoteller og du vil i bydelen opleve et festligt natteliv, etniske restauranter og barer samt mange interessante butikker.
Hoteller og vandrerhjem på Vesterbro

ferie amager
Amager strækker sig over et stort område fra centrum og ud til lufthavnen. Du finder mange overnatningsmuligheder og du er tæt på lufthavnen, den store strandpark, centrum og Christiania.
Hoteller, vandrerhjem og b&b på Amager

Skal du have en overnatning før eller efter en flyvning fra Københavns Lufthavn tilbyder vi hoteller, der ligger tæt på med gode transportmuligheder til og fra lufthavnen.
Hoteller ved Københavns Lufthavn

Ring på telefon +45 7199 3024
hverdage mellem 9 og 16.
Kontakt os på e-mailsupport@touristonline.dk