Start din rejse her

           
Du er her: / TouristOnline.dk / Ferie-i-Danmark / BORNHOLM
JYLLAND
FYN
SJÆLLAND OG ØER
BORNHOLM
KØBENHAVN

Ferie på Bornholm

Midt i Østersøen ligger Bornholm, som er en af Danmarks mest populære og eftertragtede feriedestinationer.

På Bornholm kan du særligt om sommeren opleve et hav af spændende aktiviteter for folk i alle aldre. Du kan bl.a. tage på vandreture i de klippeformede landskaber, slappe af på en af de mange sandstrande eller besøge de mange kunsthåndværkere og kunstgallerier. Bornholm byder også på slotsruinen Hammershus samt den populære forlystelsespark Joboland, der også kaldes for Brændegårdshaven. Eller hvad med blot at nyde en frisk røget sild med en kold øl fra et af de lokale mikrobryggerier.

Bornholm kaldes for solskinsøen og er også kendt for, at have et klima og en natur, der adskiller sig fra den natur, du møder i resten af Danmark. Du vil bl.a. opleve plante- og dyrearter, som ikke findes andre steder i Danmark.

ferie Bornholm
På Bornholm byder vi på et bredt udvalg af forskellige overnatningsmuligheder. Du finder hoteller i alle prisklasser, badehoteller, feriecentre og vandrerhjem.
Hoteller på Bornholm

sommerhuse Bornholm
På Bornholm finder du også store populære sommerhusområder og vi byder på sommerhuse i alle prisklasser i alle de attraktive ferieområder.
Sommerhuse på Bornholm

Ring på telefon +45 7199 3024
hverdage mellem 9 og 16.
Kontakt os på e-mailsupport@touristonline.dk