Start din rejse her

Du er her: / TouristOnline.dk / FERIE I DANMARK
JYLLAND
FYN
SJÆLLAND OG ØER
BORNHOLM
KØBENHAVN

Ferie i Danmark

Ferie i Danmark

I Danmark er der et hav af muligheder for at få en rigtig god ferie. Hvad enten du er til aktiv ferie med store naturoplevelser, badeferie, ferie for børnefamilier, romantiske ophold på kroer eller luksushoteller i de store byer, så finder du det i Danmark.

I sommermånederne indtages alle de populære ferieområder af såvel danske som udenlandske turister. Og her bydes på en masse aktiviteter for familier med og uden børn samt unge og ældre. Du kan opleve nogle af verdens mest børnevenlige sandstrande, badelande, smukke naturoplevelser, sportsaktiviteter på strandene, de lange kyststrækninger og de mange populære attraktioner. Besøg eksempelvis forlystelsesparkerne Legoland, Lalandia, Fårup Sommerland, Djurs Sommerland, Tivoli, Bakken, BonBon-Land og mange flere.

Om efteråret kan du nyde de smukke farver i naturen, besøge de mange åbne attraktioner, hygge på café eller tage på shoppingtur.

Om vinteren kan du opleve et hvidt snedækket Danmark, der egner sig til kælketure, langrendsski og indendørs hygge. Langs kysterne kan du gå friske ture og være heldig at opleve de smukke isskruninger og andre fantastiske naturfænomener.

Om foråret springer Danmark for alvor ud. Parker, pladser og andre udendørs faciliteter indtages af forårsstemte danskere og de mange attraktioner åbner for alvor op. 

På TouristOnline.dk finder du den rette overnatningstype til enhver lejlighed. Vi tilbyder et samlet udbud af sommerhuse i hele Danmark, fra store luksussommerhuse med alle tænkelige faciliteter som pool og spa til  hyggelige strandhuse tæt på vandet. Udover sommerhuse tilbyder vi i Danmark et stort udbud af hoteller, vandrerhjem, bed and breakfast, feriecentre og kroer.Du kan vælge mellem hoteller fra de kendte hotelkæder, de 5-stjernede luksushoteller, de budgetvenlige hoteller og vandrerhjem samt de mange hyggelige danske bed and breakfast og kroer. 

 

Ring på telefon +45 7199 3024
hverdage mellem 9 og 16.
Kontakt os på e-mailsupport@touristonline.dk